نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

ناوشکن جماران در 29بهمن93 5ساله شد : 

جماران، بعنوان اولین ناوشکن ایرانی 5 سال است که پرچم ایران در آبهای آزاد دنیا برافراشته و راه را برای ساخت دیگر شناورهای ایرانی باز کرده است.

روزهای پایانی بهمن ماه هرسال یادآور درخشش جوانان و متخصصان کشورمان در عرصه دریایی است. روزهایی که جمهوری اسلامی ایران نتیجه چندین سال تلاش و کوشش فرزندان خود را در حوزه ساخت شناورهای دریایی مشاهده کرد.

ناوشکن «جماران» بعنوان اولین ناوشکن بومی کشورمان و از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول این سه دهه، بهانه‌ای بود تا فرمانده معظم کل قوا در روز 29 بهمن ماه سال 88 شخصا با حضور در منطقه فرمان الحاق آن را صادر کنند.

این ناوشکن 94 متر طول و قریب 1500 تن وزن دارد و یک رادار پیشرفته نیز برای انجام هر چه بهتر ماموریتها، روی آن نصب شده است و می تواند با سرعت 30 گره دریایی حرکت کرده و 120 تا 140 پرسنل و خدمه نیز در آن فعالیت خواهند کرد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

چکیده ای از سخنان رهبر معظم انقلاب در یدار با مردم شریف و انقلابی آذربایجان :

  • رهبر انقلاب: اگر بنابر تحریم باشد درآینده ملت ایران آنهارا تحریم میکند/ بیشترین مجموع نفت وگاز دنیا برای ایران است. گازی که دنیا و اروپا به آن احتیاج دارد/ ایران میتواند آنها را تحریم کند اگر لازم باشد.
  • ‫رهبرانقلاب: من واقعا زبانم قاصر است که از مردم عزیزمان تشکر کنم و توصیف کنم حضور مردم در ۲۲بهمن را/ در اغلب نزدیک به همه مراکز استان جمعیت از سال گذشته بیشتر بود/ درشهرهایی مردم در سرما و برف و باران و درجاهایی مثل اهواز در طوفان خاک آمدند و راهپیمایی کردند.‬
  • رهبرانقلاب: باید اتکا بودجه به نفت قطع شود و تکیه به تولید داخلی یعنی درآمد تولیدی مردم و مالیات باشد/ مالیات فریضه است/ ما امروز از ضعفا مالیات میگیریم اما فلان سرمایه دار فرار مالیاتی دارد. این جرم است.
  • ‫رهبر انقلاب: در ائتلاف مزورانه‌ای که علیه داعش تشکیل دادند، نامه نوشتند به وزارت خارجه ایران که ما از داعش حمایت نمیکنیم. اما عکس‌های کمک تسلیحاتی امریکا به داعش در اختیار مجاهدین انقلابی بود.‬
  • رهبر انقلاب: دشمن از حربه تحریم دارد حداکثر استفاده را میکند. هدفشان این است که حرکت مردم را متوقف کنند/ بنده عقیده ام این است اگر مسئله هسته ای همانطور که آنها دیکته میکند هم پیش برود باز هم تحریمها برداشته نخواهد شد؛ چون با اصل انقلاب مخالفند.
  • رهبرانقلاب دردیدار مردم آذربایجان: باید کار جدی انجام بگیرد. ما میتوانیم علیه تحریم ایستادگی کنیم و هدفهای دشمنان را ناکام بگذاریم. اگر نکنیم دشمن برای برنامه هسته‌ای ما شرط میگذارد و تحریم میکند.
  • هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی صبح 29بهمن ماه با حضرت آیت الله خامنه‌ای در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

هدایتی پرسپولیس را می‌خرد با دو هزار سهم
 دور اول مزایده به علت عدم وجود خریدار برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس لغو و مزایده به دور دوم کشیده شد. در دور اول، فقط به این خاطر که مواد مزایده به مشکل برخورد (مثل زمین تلو، ساختمان دو باشگاه، مجموعه درفشی‌فر، برند باشگاه‌ها و...‌) و حق انتقال آن شفاف نبود، خریداران هیچ پاکتی برای خرید به دفتر سازمان خصوصی‌سازی نفرستادند. حالا مزایده به دور دوم می‌رود، با شفافیت بیشتر و قیمتی ارزان‌تر.

به همين علت مديران بازرگاني از شركت‌هاي غيردولتي مشغول محاسبه هستند تا با بهترين شرايط، در دور دوم مزايده، باشگاه‌هاي پرسپوليس يا استقلال را مال خود كنند. يكي از اين مديران، حسين هدايتي است. همان‌طور كه مي‌دانيد، يكي از نزديكان به وزارت ورزش از علي پروين خواسته بود براي خريد باشگاه اقدام كند به شرطي كه يك شركت داشته باشد و از طريق آن شركت، باشگاه را بخرد اما پروين به جاي تأسيس و ثبت شركت، به دنبال شركت پيشكسوتان كهن باشگاه پرسپوليس رفت، شركتي كه به سعيد شيريني تعلق داشت و ضيا عربشاهي، حميد استيلي، محمد رويانيان، بهروز سلطاني و خودش عضو هيأت‌مديره آن بودند و حالا البته در اختیار حسین هدایتی است.

شنيديم هدايتي در صورت خريد باشگاه پرسپوليس، ۶۰ درصد را براي شركت خود نگه مي‌دارد و ۴۰ درصد را به عنوان سهام، عرضه مي‌كند. قرار است همين ۴۰ درصد به دو هزار سهم تبديل شده و اين سهام، به شكل پيچيده و با معادله‌اي بسيار جالب به فروش برسد. طبق شنيده‌هاي ما، از آن دو هزارسهم، ۱۴۰۰ سهم متعلق به شخص هدايتي خواهد بود، ۱۶۰ سهم نيز به هيأت‌مديره شركت پيشكسوتان كهن پرسپوليس مي‌رسد.

در نهايت ۴۴۰ سهم مي‌ماند كه بين ۵۰ تا ۹۰ ميليون تومان ارزش‌گذاري شده و هر سهم در اختيار پيشكسوتان قرار مي‌گيرد. البته باز هم سهم هواداران ناديده گرفته مي‌شود اما شايد هدايتي آن ۱۴۰۰ سهم متعلق به خود از ۴۰ درصد كل سهام پرسپوليس را به طرفداران تيم واگذار كند.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

  

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مذاکرات هسته‌ای باید تا تیر ماه به توافق بر روی جزئیات برسد، گفت: اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی کند، هیچ توافق کلی و جزئی نخواهد شد.

محمد جواد ظریف با اشاره به برنامه‌های آینده جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های مذاکره‌کننده غربی در پرونده هسته‌ای، گفت: در حال حاضر مذاکرات دوجانبه را بدون توقف داریم و در سفر اخیر وزیر امور خارجه چین به تهران نیز ساعات‌ها هم در سطح وزرای خارجه و هم در سطح معاونان وزرا، مذاکره مفصلی داشتیم.

وی افزود: در طول هفته آینده نیز همکاران من مذاکرات را ادامه خواهند داد و هر جا که ضروری باشد، من نیز وارد مذاکره می‌شوم؛ فرصت خیلی کم است و چندان وقت نداریم که جلسات رسمی تشکیل دهیم و باید به همین شیوه مذاکرات دوجانبه را دنبال کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر امور خارجه درباره تاکید جمهوری اسلامی ایران در توافق یک مرحله‌ای در مذاکرات هسته‌ای، تصریح کرد: این موضوع دیدگاه جدیدی نیست که جمهوری اسلامی مطرح کرده باشد؛ من نیز این دیدگاه را از ابتدا در وین داشته‌ام و اصرار هم کرده‌ام و حالا نیز باید کار را پیش ببریم و برای رسیدن به یک توافق، تلاش خواهیم کرد؛ البته یک اصل را نیز در مذاکرات داریم و آن نیز این است که بر روی هیچ چیز توافق نشده، مگر اینکه بر روی همه چیز توافق شود؛ این اصل را در اعلامیه ژنو نیز آورده‌ایم و لذا در این زمینه نگرانی نداریم.

ظریف خاطر نشان کرد: رهبری نیز چارچوب کار را کاملا مشخص کرده‌اند و ما نیز همین چارچوب را از ابتدا مد نظر داشته‌ایم.

تا تیرماه باید بر روی همه جزئیات توافق شود؛ نمی‌توان فقط اعلامیه سیاسی داد

وی در پاسخ به این پرسش که موضع جمهوری اسلامی در برابر کارشکنی‌ احتمالی غربی‌ها نسبت به ادامه روند مذاکرات هسته‌ای و یک مرحله‌ای بودن آن چیست؟ اظهار داشت: من نیازی نمی‌بینم که نسبت به کارشکنی‌ها چندان نگران باشیم؛ بحث یک بحث کاری است و ما نیز در همین چارچوب کار را دنبال می‌کنیم و برای رسیدن به نتیجه نیز امیدواریم. من فکر می‌کنم موضوعات مهمی در بحث‌های ما وجود دارد که اگر بر روی آنها به توافق برسیم، رسیدن به توافق کامل چندان مشکل نیست.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: از نظر من باید حتما تا تیر ماه به همه جزئیات برسیم و نمی‌شود که در تیر ماه یک اعلامیه سیاسی داد و بعد منتظر باشیم تا بر روی جزئیات توافق شود؛ این‌طور یک روند بی‌انتها شروع می‌شود که به منفعت هیچ کسی نیست.

ظریف تصریح کرد: اگر طرف مقابل اراده سیاسی داشته باشد، توافق حاصل می‌شود و اگر اراده نداشته باشد، هیچ توافقی؛ چه کلی و چه جزئی در کار نخواهد بود و واضح است که ما برای توافق آماده‌ایم، اما اگر طرف مقابل بخواهد زیاده‌خواهی کند، هیچ مشکلی نداریم که به دنیا نشان دهیم که جمهوری اسلامی به دنبال یک توافق خوب و معقول بوده است و اگر این توافق حاصل نمی‌شود، به خاطر این است که یا طرف مقابل اراده سیاسی آن را ندارد، یا توان مقابله در برابر گروه‌های صهیونیستی و گروه‌های فشار را ندارد و یا می‌خواهد زیاده‌خواهی کند.

وی افزود: در هر کدام از این حالت‌ها، بالاخره طرف مقابل نخواهد توانست تحریم‌های ظالمانه‌ای را که علیه ایران به دنیا تحمیل کرده است، ادامه دهد.

*تحریم شرکت ملی نفتکش خلاف توافق ژنو نیست، خلاف عقلانیت است

وزیر امور خارجه در ادامه در واکنش به تحریم مجدد شرکت ملی نفتکش ایران از سوی اتحادیه اروپا با وجود رفع تحریم آن در ماه‌‌های قبل و در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام غربی‌ها، نقض توافق ژنو مبنی بر عدم تحریم جدید نیست، اظهار داشت: این تحریم جدید نیست؛ اینها تکرار تحریم‌های قبلی است که یک حرکت حقوقی لازم دارد که دوستان ما به دادگاه می‌روند و رای می‌گیرند و بر اساس رای دادگاه، مشکلات فنی را برطرف می‌کنند و پاسخ دادگاه را می‌دهند؛ لذا از نظر حقوقی چندان نمی‌توان گفت که توافق ژنو نقض شده است.

ظریف تاکید کرد: ‌در عین حال آنچه که نقض شده، عقل است؛ چون این کار آنها خلاف عقلانیت است، به خاطر اینکه غربی‌ها هنوز به این درک نرسیده‌اند که تحریم‌ها برای خودشان هم به جای اینکه یک سرمایه باشد، یک نوع هزینه است که نمی‌توانند اهدافشان را پیش ببرند؛ من بیش از اینکه نگران یک یا دو مورد از این اتفاقات باشم، نگران این تفکر هستم.

وی ادامه داد: تا هنگامی که این تفکر را اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها داشته باشند، به نظر نمی‌رسد امکان رسیدن به یک تفاهم جدی باشد؛ چون اینها فکر می‌‌کنند که تحریم‌هایشان کارآمد است؛ واقعا اگر فکر می‌کنند که این تحریم‌ها کارآمد است، چرا با ما مذاکره می‌کنند!؟ تحریم‌ها را ادامه بدهند.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: آنها باید تصمیم بگیرند که یا تحریم کنند و یا مذاکره کنند، آنچه که باعث نگرانی است، این رفتارهای آنهاست که البته مبانی شخصیتی و نگرشی دارد و به نوع نگاه غرب به جهان برمی‌گردد.

ظریف ادامه داد: تا زمانی که این نگرش آنها تصحیح نشود، غربی‌ها با همین مشکلات روبرو هستند که روز در اوکراین مشکل دارند و یک روز داعش را می‌سازند که علیه دیگران جنایت کند و بعدا معلوم می‌شود که خودشان هم بیشترین قربانیان این جنایات هستند و هم بیشترین سربازان را برای داعش درست می‌کنند؛ این مسائل ضرورت به وجود آمدن یک نگرش جدید را در غرب نسبت به دیگران نشان می‌دهد و تا زمانی که این نگرش تصحیح نشود، ممکن است یک یا چند مشکل با مذاکره حل شود اما این مبنای فکری باقی می‌ماند.

توافقنامه ژنو تفسیرپذیر نیست / ادامه تحریم‌های قبلی نقض توافق ژنو نیست

وزیر امور خارجه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا به گفته خودتان «توافق ژنو چندان نقض نشده» یا اساساً نمی‌توان گفت که تحریم شرکت ملی نفتکش، نقض توافق ژنو است، تاکید کرد: هر تحریم جدیدی نقض توافق ژنو است، اما ادامه تحریم‌های قبلی، نقض توافق ژنو نیست.

وی در پاسخ به انتقادات محافل کارشناسی نسبت به تفسیرپذیر بودن برخی از مفاد توافق ژنو از جمله عباراتی مانند «تحریم جدید»، گفت: توافق ژ‌نو تفسیرپذیر نیست؛ تحریم جدید معلوم است که چیست و تحریم‌های قبلی نیز معلوم است که کدام است؛ ما در توافق جامع می‌خواهیم کل تحریم‌‌ها را برداریم، در توافق ژنو قرار نبوده که کل تحریم‌ها برداشته شود، لذا من اصلا موافق این نیستم که این مساله قابل انتقاد باشد. البته همانطور که گفتم این اقدامات غربی‌ها موافق توافق ژنو نیست و خیلی اقدامات هم است که ما می‌توانیم انجام دهیم که موافق توافق ژنو نیست، اما مخالف آن هم نخواهد بود.

ظریف در همین رابطه تصریح کرد: من الان نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم که منظورم چه اقداماتی است، اما اگر لازم باشد، آن اقدامات را هم انجام می‌دهیم.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: کاری که در این یک سال انجام شده و بسیار مهم‌تر از مقدار کمی منافع و چرتکه انداختن منافع و ضررها است، این است که ما به دنیا نشان داده‌ایم که آدم‌های منطقی هستیم و اگر توافق کنیم، بر روی آن می‌ایستیم، حرف‌مان حرف مردانه و مستحکم است و حرف کشوری است که می‌توان به ‌آن اعتماد کرد.

وی افزود: این نمونه رفتاری که از طرف جمهوری اسلامی ایران در طول ۱.۵ سال گذشته در اجرای توافق ژنو به دنیا نشان داده شده، ارزش زیادی برای جمهوری اسلامی دارد که در آینده خواهیم دید؛ اگر روزی به توافق نرسیم، همین رفتار  ۱.۵ سال اخیر ما و رفتار غربی‌ها در دنیا و همه کسانی که می‌خواهند تصمیم بگیرند که آیا زیر بار فشار غرب بروند یا مستقل عمل کنند، حتما کمک خواهد کرد.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 1 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بسم الله الرحمن الرحیم

اموال به چندین قسم تقسیم می شود که ما در این بخش فقط به بحث اموال منقول و غیر منقول که به نظر بنده می توان مهمترین بخش از اموال باشد می پردازم.

در ماده 11 قانون مدنی اموال را به مال منقول و مال غیر منقول تقسیم کرده است.

در اموال غیر منقول

در ماده 12 قانون مدنی این قانون مال غیر منقول را تعریف کرده است که شاید این قانون براساس اهمیتی که این مال دارد نخست این مال را تعریف کرده است ودیدیم که در ماده 11 اول سخن از مال منقول آمده است وماده12 در تعریف مال غیرمنقول شرح می دهد که این مال مالی است که نتوان آن را جابه جا کرد و درصورت جابه جایی یا به خود مال و یا به محل آن اسیب وارد می شود.

در ماده 13 همان قانون فوق الذکر مثال های درباره این اموال غیر منقول آورده شده است که ما می توانیم بگوییم در عرف حقوق به مادتینی که در آنها سخن از مثال های است میتوان ماده مثلی نام گذارد.در ماده فوق الذکر اراضی – ابنیه-و آسیا و هرجیز که که در بنا منصوب است و عرفا جزء بنا محسوب می شود غیر منقول است

در ماده 14 که باید گفت لزومی برای این ماده نبوده است و قانونگذار ایران هدف از آوردن این ماده تاکید موکد بوده است باز هم مثال های در مورد مال منقول و غیر منقول آورده است.مانند آینه- پرده نقاشی – و مجسمه که در بنا منصوب است و در صورت جا به جایی آن خود مال یا محل آن آسیب می بیند در اموال غیر منقول می باشد.

در ماده 15 همان قانون قانونگذار ثمره و حاصل تا مادامی که چیده یا درو نشده است و هنوز بر روی درخت یا بر روی زمین زراعی می باشد غیر منقول معرفی میکند و در ادامه این ماده تشریح می کند که همان قسمت که جیده یا درو شده است جزء اموال منقول می باشد.

در ماده 16 قانونگذار ایران مطلق اشجار و شاخه های آن و نهال و قلمه مادامی که بریده و کنده نشده باشد جزء امال غیر منقول معرفی می نماید

ماده 17 قانونگذار ایران به طور بسیار زیبایی اموال منقول را غیر منقول معرفی می کند در بیان این ماده حیوانات – و اشیایی که مالک آن را برای عمل زراعت اختصاص داده باشد از قبیل گاو و گاومیش و ماشین و اسباب و ادوات زراعت و تخم و غیره و به طور کلی هر مال منقولی که برای عمل زراعت لازم و مالک آن را برای عمل زراعت تخصیص داده باشد از جهت صلاحیت محاکم و توقیف اموال جزء ملک ودر حکم مال غیر منقول است و همچنین است تلمبه و گاو ویا حیوان دیگری که برای آبیاری زراعت یا خانه و باغ اختصاص داده است.قانونگذار ایران برای عمل زراعت ارزش بسیار قائل شده است و برای اینکه اقتصاد ایران در زمان وضع قانون بر پایه کشاورزی استوار بوده است و برای اینکه عمل زراعت توقف پیدا نکند این اموال را در اموال غیر منقول آورده است که برای توقیف این اموال نتوان این اموال را مانند اموال منقول به راحتی توقیف کرد و برای صلاحیت محاکم برای رسیدگی هر جا که مال غیر منقول می باشد .آنجا اقامه دعوی خواهد شد و در اینجا هوش قانونگذار که به تمام امور اقتصادی توجه نشان داده است را باید ستود.

در ماده 18 قانونگذار ایران حق انتفاع از اشیاغبر منقوله مانند حق عمری و سکنی و همچنین حق ارتفاق نسبت به ملک غیر از قبیل حق العبورو حق المجری و دعاوی راجعه به اموال غیر منقوله از قبیل تقاضای خلع ید و امثال آن تابع اموال غیر منقول است قانوگذار ایران در این ماده این حق ها را جزء مال غیر منقوله آورده است فقط برای رسیدگی وصلاحیت محاکم آنها را غیر منقول کرده است. این ماده را غیر منقول تبعی مگویند 

در اموال منقول

ماده 19 قانون مدنی در تعریف مال منقول می نویسند اشیایی که نقل آن از محلی به محل دیگر امکان داشته باشد و در صورت جابه جایی به محل و خود شی ء خسارت و ضرری وار نگردد.و درست می توان گفت متضاد تعریف مال غیر منقول می باشد.

ماده 20 قانون فوق الذکرکلیه قرض و ثمن مبیع و مال الاجاره عین مستاجره را از حیث صلاحیت محاکم در حکم منقول معرفی می کند ولو اینکه مبیع یا عین مستاجره از اموال غیر منقوله باشد. در بیان این ماده می توان گفت در اموال منقول هرجا که خوانده وجود دارد اقامه دعوی خواهد شد و اگر خوانده دعوی مجهول المالک بود هرجا که مال منقول می باشد آ نجا که مال منقول وجود دارد انجا اقامه دعوی خواهد شد ودر مطالب بالا در اموال غیر منقول دیدیم که هر جا اموال غیر منقول وجوذ دارد آنجا اقامه دعوی خواهد شد .

ماده 21 مثال های برای اموال منقول قانونگذار اورده است قانونگذار انواع کشتیهای کوچک و بزرگ و قایق ها و اسیاها و حمام های که در روی رودخانه و در یاها ساخته می شود و می توان آنها را حرکت داد و کلیه کارخانه ها که نظر به طرز ساختمان جزء بنای عمارتی نباشد داخل در منقولات است ولی توقیف بعضی از اشیاء مزبوره ممکن است نظر به اهمیت آنهاموافق ترتیبات خاصه عمل آید.

ماده 22.قانونگذار ایران در این ماده مصالح بنایی از قبیل سنگ و آجر و غیره که برای بنایی تهیه شده یا به واسطه خرابی از بنا شده باشد مادامی که در بنا به کار نرفته باشد داخل در منقول است و اگر در داخل بنا به کار رفت داخل در اموال غیر منقوله می باشد.


منابع: قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 17 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

امیر دریادار حبیب الله سیاری در اولین همایش کیفیت و (ارتباط با مشتریان سازمان صنایع دریایی) افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از هم جدا نبوده و هر دو بازوی قدرتمند کشور برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دریا هستند.

امیر سیاری ادامه داد: امروزه به همت متخصصان صنایع دریایی وزارت دفاع در ساخت تجهیزات اقدامات بسیار ارزنده ای صورت گرفته است و به روز ترین تجهیزات در اختیار نیروی دریایی قرار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: صنایع دریایی وزارت دفاع به عنوان ضلع سوم اقتدار دریایی به روزترین تجهیزات را در اختیار نیروی دریایی قرار می دهد به طوری که در شمال اقیانوس هند و خلیج عدن که کشورهای مقتدر با تجهیزات بسیار قوی حضور دارند ایران را به عنوان یک کشور مقتدر دریایی پذیرفته اند.

امیر دریادار سیاری تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در سنگر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی دوشادوش یکدیگر مجاهدت می کنند.

وی افزود: امروز دنیا نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک قدرت دریایی که در جهت منافع ملی و عقیدتی در کنترل و دفاع از آ ب ها و سواحل حضوری قدرتمند در آب های آزاد گام برمی دارد پذیرفته بنابرین لزوم ارتقای کیفیت تجهیزات و حرکت برمبنای علم و تولید دانش در این زمینه امری بدیهی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است، تصریح کرد: برای نیروی دریایی حضور در آب های آزاد بسیار مهم و استراتژیک بوده و هدف گذاری ما حضور مستمر است.

امیر سیاری افزود: یک نیروی دریایی کارآمد به داشتن تأسیسات ساحلی متناسب، نیروی انسانی متبحر، متعهد و با دانش و به کارگیری تجهیزات و ادوات نظامی پیشرفته وابسته است.

وی تاکید کرد: نیروی دریایی نمی تواند بدون داشتن یک صنعت دریایی قوی در دریا حضوری موفق داشته و به اهداف خود برسد.

امیر سیاری با اشاره به اهمیت دریای عمان و نوار سواحلی برای کشورمان اظهار داشت: فرماندهی معظم کل قوا، دریای عمان و سواحل آن را برای جمهوری اسلامی ایران به مثابه یک گنج و ذخیره می دانند بنابراین طبق تدابیر مقام معظم رهبری گسترش خط دفاعی در اقیانوس ها و توسعه و آبادانی سواحل مکران برای پیشرفت دریا محور کشور از اهداف اصلی و رئوس مسایل راهبردی ایران است و امروز هم همه مسوولان نسبت به این موضوع اهتمام ویژه ای دارند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حفظ منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان و شمال اقیانوس هند یک تکلیف مهم برای همه نیروهای مسلح است، تصریح کرد: حضور نیروی دریایی در دریای عمان و شمال اقیانوس هند مبنایی است برای حرکت بر ضد اهداف استعمارگران که از دیرباز برای تسلط بر ملل مختلف کنترل آب ها و آب راهه ها و دریاهای آن سرزمین را در دست گرفته اند و از تراکم جمعیت و آبادانی و توسعه بنادر و سواحل آن جلوگیری می کردند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: 80 درصد مردم جهان در کنار دریا یا حد اکثر در شعاع 200 کیلومتری از دریا زندگی می کنند.

امیر سیاری اضافه کرد: در حال حاضر 90 درصد واردات و صادرات جهانی از طریق دریا صورت می گیرد لذا می توان گفت امنیت دریایی برای تمام کشورها یک موضوع اساسی بوده که فقط در سایه اقتدار دریایی محقق می شود و این امر برای کشور ما نیز امری اجتناب ناپذیر است.

وی با مد نظر قرار دادن فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب که «منابع کشور در دریا را منابع راهبردی و کلانی می دانند»، خاطرنشان کرد: معظم له اقتدار دریایی را رمز استفاده از این منابع بیان می کنند بنابراین ناوگان نظامی قوی، ناوگان تجاری پویا و صنایع دریایی نیرومند مثلث اضلاع اقتدار دریایی را تشکیل می دهد.

 
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


خدیجه غبیشاوی- «برای توافق هسته‌ای آماده ایم»، «توافق هسته‌ای در راه است.»؛ این جملات در روزهای اخیر مهم‌ترین بخش اظهارات، مواضع، واکنش ها و تحلیل‌های رسانه‌ای در آستانه ماه مارس میلادی (اسفند و فرودین) است. 

موجی از خوش‌بینی محافل سیاسی و رسانه‌ای را درباره نزدیک بودن زمان حل و فصل نهایی مناقشه بر سر پرونده هسته ای ایران، در بر گرفته است؛ حسن روحانی می‌گوید ما امروز به نقاط خوبی نزدیک شده ایم؛ محمد جواد ظریف وزیر خارجه هم به صراحت تاکید می کند که ما آماده توافق هسته‌ای هستیم. عباس عراقچی از حساسیت زمان کنونی می‌گوید و علی اکبر صالحی همچنان امیدوار است.

این تنها مقامات کشورمان نیستند که در روزهای منتهی به پایان سال پس از نزدیک به 18 ماه دیپلماسی هسته ای، از قریب الوقوع بودن «توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها» می‌گویند؛ یوسف بن علوی، وزیر خارجه سلطنت نشین عمان، روز گذشته (سه شنبه) در اظهاراتی قابل توجه گفت که توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 در راه است. سیاست‌مداران در آلمان و فرانسه هم از شنیده شدن صدای توافق هسته ای می‌گویند و بر حمایت تمام و کمال خود از مذاکرات هسته ای تاکید می‌کنند.

در ینگه دنیا هم کاخ سفید به همراه اوباما و معاونانش تمام قد به حمایت از مذاکرات هسته‌ای با ایران ایستاده اند و در اقدامی نادر و قابل توجه ضمن تهدید به وتوی هر طرح تحریمی علیه ایران، با سفر نتانیاهو به واشنگتن مخالفت می‌کنند.

اما این تنها موافقان و حامیان مذاکرات هسته ای نیستند که در سخنانشان از امید و نوید برای توافق هسته‌ای می‌گویند. در اقدامات و اظهارات تندروها در تهران و واشنگتن و تلا‌آویو به وضوح دیده می‌شود که خبری در راه است!

پس از 12 سال بحران غیرضرروی بر سر فعالیت های هسته ای ایران که با پستی و بلندی های بسیاری همراه بود و به تصویب چندین قطعنامه علیه ایران را در شورای امنیت سازمان ملل منجر شد؛ اکنون اما صدای پای توافق هسته ای نزدیک تر می‌شود.

بحران غیر ضروری که اکنون و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید شرایط و بستر مناسب برای پایان آن فراهم آمده است و دستگاه دیپلماسی کشور بیش از 18 ماه گذشته را به رفت و آمدهای دیپلماتیک در این زمینه اختصاص دادند و توانستند به برنامه اجرای مشترک دست پیدا کنند.

در این میان اما برخی اقدامات جانبی و موازی با مذاکرات و رایزنی های هسته ای همچون گذشته در جریان است. مجلس ایران در آستانه اسفند ماه و برگزاری دور جدید مذاکرات هسته ای طرح الزام دولت به حفظ حقوق هسته ای با امضای 220 نماینده را به جریان می‌اندازد تا اینگونه خط و نشان پارلمانی را برای کنگره آمریکا بکشد و هشدار دهد هرگونه عدول از توافقنامه ژنو و تصویب تحریم های جدید با مقابله جدی و سریع ایران روبرو خواهد شد.

در آن سوی ماجرا هم مک‌کین، سناتور شناخته شده جمهوری خواه مخالف اوباما در کنگره اوباما به صراحت مخالفت خود را با توافق هسته ای و مذاکرات را عنوان و برنامه هسته ای ایران را عامل سردی روابط تلآویو و واشنگتن می‌خواند. نتانیاهو نیز از نزدیک بودن توافق هسته ای می گوید و تاکید دارد که نگران امنیت اسرائیل است.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

تلویزیون اسراییل نشست سه جانبه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر ، وزیر جنگ و رییس ستاد ارتش این رژیم را تکذیب کرد.
رسانه های اسراییلی اعلام کردند نشست کابینه به طرح نظامی ارتش برای واکنش به عملیات حزب الله که در آن چهار نظامی این رژیم کشته شدند نیاز دارد و تاکنون نخست وزیر ، وزیر جنگ و رییس ستاد ارتش در این خصوص به توافق نرسیده اند.
به گزارش خبرگزاری « معا » از رام الله در کرانه باختری رود اردن ، گفته می شود نتانیاهو همچنان در مقر وزارت جنگ حضور دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 8 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

      بازخوردهای یک نامه

رسانه های غربی به نقل از رهبر معظم انقلاب نوشتند که تنها راه رفع سوظن های نسبت داده شده به اسلام، آشنایی با قرآن و سیره پیامبر اسلام است.

 رسانه های بین المللی و شبکه های اجتماعی همچنان به پیام رهبری معظم انقلاب اسلامی به جوانان غربی و توصیه به آنها در زمینه لزوم شناخت اسلام حقیقی و مطالعه در این باره می پردازند.

نشريه فارين پاليسي نوشت: [آيت الله] خامنه ای در نامه ای بسيار غيرمعمول از جوانان اروپا و امريکای شمالی خواسته برای شناخت اسلام قبل از محکوم کردن آن تلاش کنند.

فارن پاليسي با انعکاس بخشی از سوالات اين پيام مبنی بر اينکه چرا ساختار قدرت در جهان امروز مايل است تفکر اسلامی در حاشيه و انفعال قرار گيرد؟ مگر چه معانی و ارزش هايی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرت های بزرگ است و چه منافعی در سايه‌ی تصويرسازی غلط از اسلام، تأمين می گردد؟ نوشته که رهبر ايران تنها راه برطرف کردن سوء تفاهم درباره اسلام را آشنايی با اين دين مبين از طريق قرآن و زندگی پيامبر بزرگ آن عنوان کرده است.

نیویورک مگزین نوشت رهبر ایران از جوانان غرب خواست تا با ذهن باز درباره اسلام تفکر کنند وی در نامه‌ای سرگشاده نوشت: از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.

شبکه بی بی سی انگلیسی در مطلبی با عنوان آیت الله خامنه ای به جوانان غرب نامه نوشت در این باره نوشت: «آیت الله علی خامنه ای به افراد جوان در اروپا و آمریکا توصیه کرد خود، قرآن را بخوانند

این شبکه نوشت: «رهبر عالی ایران آیت الله علی خامنه ای درنامه ای سرگشاده خطاب به جوانان غرب آن ها را به جای اعتقاد به دیدگاه‌های متعصبانه دعوت به کاوش دست اول در اسلام کرده است. این نامه آن ها را تشویق می کند خود قرآن را بخوانند و قضاوت بی طرفانه را درخواست می کند.

آیت الله خامنه ای گفت سیلی از اطلاع رسانی غلط درباره اسلام در غرب اتفاق افتاده است. وی افزود اتفاقات اخیر در فرانسه او را به نوشتن این نامه واداشته است. آیت الله خامنه ای در بیانیه ای که بر روی پایگاه اینترنتی او قرار گرفت گفت او به این دلیل به جوانان آمریکای شمالی و غرب نامه می نویسد که آن ها آینده ملت های خود هستند

این شبکه انگیسی همچنین در ذیل تیتری که با عبارت سیاست هراس‌افکنی مشخص شده نوشته است: «وی از آن ها خواست درک مناسب، صحیح و غیرمتعصبانه ای از اسلام به دست آورند و خود نظرات خود از این دین را شکل دهند. او همچنین مردم را به پرسیدن این سؤال فراخواند که چرا سیاست قدیمی انتشار ترس و نفرت، با چنین شدتی اسلام را هدف قرار داده است.

او گفت: تلاش های بسیاری در دو دهه گذشته حدوداً از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی برای قراردادن این دین در جایگاه دشمنی ترسناک انجام پذیرفته است. و به آن ها اجازه ندهید منافقانه تروریست های مزدور خود را به جای نمایندگان اسلام معرفی کنند.

این شبکه همچنین نوشت: «آیت الله خامنه ای همچنین بخش هایی از نامه را روز چهارشنبه با کلیدواژه Letter4U# در توئیتر منتشر کرد. او افراد جوان را به کسب اطلاع از منابع اصلی اسلام ترغیب کرد و در یک پیام در شبکه توئیتر گفت: لااقل بدانید از چه چیز شما را می ترسانند

خبر انتشار این نامه در هفته نامه آمریکایی تایم نیز منتشر شد. این هفته نامه با انتخاب عنوان آیت الله جوانان غرب را به بررسی اسلام فراخواند برای پوشش خبری خود، نوشته است: «[آیت الله] خامنه ای جوانان غرب را تشویق کرد خود درباره اسلام کسب اطلاع کنند و اجازه ندهند تصویر آن ها از اسلام، در پشت پرده پیش داوری ها قرار گیرد.

رهبر عالی ایران آیت الله خامنه ای از جوانان در آمریکای شمالی و اروپا خواسته است به دنبال فهم فردی خود از اسلام باشند و به تعصبات رسانه ها توجه نکنند. [آیت الله] خامنه ای در نامه ای که چهارشنبه شب منتشر کرد گفته است جوانان غرب را به این دلیل مورد خطاب قرار داده که آینده ملت ها و کشورهایتان در دستان شما خواهد بود.

[آیت الله] خامنه ای درباره اسلام و تصویر ارائه شده از آن به دنیای غرب گفت: در دو دهه گذشته تلاش های بسیاری شده... تا این دین بزرگ در جای دشمنی ترسناک گذاشته شود.تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است... شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟

این هفته نامه می نویسد: «[آیت الله] خامنه ای در نامه ای 900 کلمه ای، درخواست های مشخصی از خوانندگان نامه ارائه کرده است: او با تشویق آن ها به رسیدن به یک دانش دست اول از اسلام، به جای قبول نظر خود وی یا هر خوانش دیگری از این دین، گفت:درباره انگیزه های پشت پرده کدرکردن چهره اسلام مطالعه و تحقیق کنید. او با توصیه به نگاه کردن به قرآن به جای رسانه ها به تنهایی، گفت: دانش اسلام را از منابع اولیه و اصلی آن دریافت کنید.

او نامه خود را با بیان درخواستی از جوانان غربی به پایان می برد مبتنی بر این که اجازه ندهند تصویرپردازی های توهین آمیز علیه اسلام، بین آن ها و واقعیت شکاف ایجاد کند و گفت: امید می رود به خاطر احساس مسؤولیت شما در قبال حقیقت، نسل های آینده تاریخ رابطه کنونی اسلام و غرب را با وجدانی راحت تر و با آزردگی کمتری بنویسند.

نشریه بلومبرگ نیز در گزارشی با عنوان [آیت الله] خامنه ای، رهبر ایران از جوانان غربی خواست درباره اسلام پیش داوری نکنند به این موضوع پرداخته می نویسد: «رهبر عالی ایران از جوانان غربی خواست اجازه ندهند که حادثه کشتار در مجله طنز فرانسوی موجب پیش داوری آنان درباره اسلام شود»

بلومبرگ در گزارش کوتاه خود به این فراز از پیام رهبر معظم انقلاب اشاره می کند: « من از شما می خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. این رسانه امریکایی نیز درخواست رهبر انقلاب برای آشنایی با اسلام حقیقی از طریق مطالعه قرآن و زندگی پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) را مطرح ساخته است

روزنامه القدس العربی چاپ لندن نوشت : آیت الله خامنه ای از جوانان غربی خواست تا هرگونه پیشداوری از اسلام را نپذیرند. این روزنامه افزود : آیت الله خامنه ای که نخواست دیدگاه خود را تحمیل کند ، از جوانان اروپایی خواست تا درباره دین اسلام تحقیق کنند.

سایت شبکه تلویزیونی النیل مصر نیز با اشاره به این نامه نوشت : رهبر ایران از جوانان اروپایی خواست تا در واکنش به پیشداوری ها و تبلیغات منفی، تلاش کنند تا شناخت بی واسطه از اسلام به دست آورند.

سایت مصری اخبار مصر در گزارشی به این سخنان اشاره کرد و افزود : رهبر ایران به جوانان اروپا توصیه کرده است تا از هرگونه پیش‌دواری درباره اسلام خودداری کنند.

روزنامه الرای چاپ اردن نیز این تیتر را انتخاب کرد که رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا پیشداوری درباره اسلام را نپذیرند.

خبرگزاری فرانسه نوشت رهبر معظم ایران از جوانان غرب خواست تا اسلام را مطالعه کنند و « در واکنش به سیل پیش‌داوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید

رادیو بین المللی چین در پایگاه اطلاع رسانی خود در مطلبی با عنوان «نامه رهبر ایران به جوانان اروپا و آمریکای شمالی» نوشت: «رهبر معظم انقلاب ایران در پی حوادث فرانسه، از جوانان اروپا و آمریکای شمالی خواستند از طریق قرآن با زندگی پیامبر اسلام آشنا شوند

این رسانه با انتشار بخشی از نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ادامه داد: ایشان همچنین از جوانان غربی بویژه جوانان فرانسه و آمریکای شمالی خواسته اند که اجازه ندهند حوادث پیش آمده آنان را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کند.

رادیو بین المللی چین در ادامه نوشت: رهبر عالی ایران همچنین، دلیل مخاطب قرار دادن جوانان غربی را حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در نقاط مختلف دنیا و نیز دیدن حس حقیقت جویی در قلب های این جوانان عنوان کرده اند.

ایشان همچنین در نامه سرگشاده خود از جوانان غربی خواستند تا اسلام را براساس حوادث تروریستی اخیر که در کشور فرانسه رخ داده، داوری نکنند.

رادیو چین ادامه داد: رهبر عالی ایران خطاب به جوانان اروپا و آمریکا شمالی گفتند که دلیل خطاب قراردادن شما به این خاطر است که سیاستمداران و دولتمردان شما آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده اند.

رهبر معظم ایران با اشاره به اینکه از دو دهه پیش به این سو، تلاش های زیادی صورت گرفته تا دین اسلام ترسناک نشان داده شود، از جوانان غربی خواستند تا براساس درک، بینش، فهم و آگاهی خود به این بزرگ بنگرند.

خبرگزاری شینهوا نیز در گزارشی با اشاره به پیام مشروح و سرگشاده رهبر انقلاب اسلامی ایران نوشت، ایشان با ارسال این نامه در واقع جوانان غربی را به مطالعه و شناخت واقعی اسلام دعوت کردند.

این رسانه نوشت: رهبر عالی ایران همچنین از این جوانان خواست، اجازه ندهند تروریست های دست پرورده غرب خود را به عنوان نمایندگان واقعی اسلام به آنان معرفی کنند.

خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) هم در گزارش مشروحی از تهران با عنوان ” پیام رهبر ایران به جوانان غرب نوشت: ” رهبر جمهوری اسلامی ایران، جوانان غربی را به آشنایی با حقایق دین اسلام، قرآن کریم و زندگانی حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام دعوت کرد و از آنها خواست اجازه ندهند تروریست هایی که دست پرورده خود غرب هستند، خود را به عنوان نماینده اسلام به آنها معرفی کنند».

روزنامه نیویورک تایمز هم در این باره نوشت:” رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا با استناد به منابع اصلی و اولیه به درک و شناخت مستقل و فارغ از جوسازی رسانه ها از اسلام برسند».

 

همچنین خبرگزاری فرانسه در گزارشی با عنوان  آیت‌الله خامنه‌ای بر اهمیت بررسی اسلام به جوانان غربی تاکید کرد نوشت: «رهبر عالی ایران تاکید کرد جوانان غربی به جای بلعیدن دیدگاه‌های متعصبانه، خود به بررسی اسلام بپردازند

همچنين روزنامه صهيونيستي ها‌آرتص ضمن انتشار بخش‌هايي از متن نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي به جوانان غربي نوشت:‌ آيت‌الله علي خامنه‌اي از جوانان اروپا و شمال آمريکا خواست تا براي رسيدن به درکي درست از اسلام به سراغ منابع اوليه بروند، قران بخوانند و به داستان‌پردازي‌هاي مغرضانه ضد اسلام استناد نکنند. رهبر ايران در اين نامه به حادثه تروريستي اخير در پاريس اشاره و تاکيد کرد: اجازه ندهيد که عاملان اين حملات اعمال خود را به عنوان چهره اسلام به شما بشناسانند.

روزنامه نیویورک تایمز در این باره نوشت: رهبر ایران از جوانان غربی خواست تا با استناد به منابع اصلی و اولیه به درک و شناخت مستقل و فارغ از جوسازی رسانه ها از اسلام برسند.

آقای خامنه ای در ادامه گفت: مسئله این نیست که درس تاریخی بدهیم اما سوال این است که چرا بازنگری وجدان جمعی غرب به مسائل باید معطوف به گذشته های دور باشد نه مشکلات امروز؟

وی افزود: تاکید من تنها این است که خود مطالعه کنید و به پاسخ برسید چون آینده ملت‌های شما و کشورهایتان در دستان شماست و شما نسبت به پیدا کردن حقیقت مشتاق تر و مسئولیت پذیر هستید.

رسانه های دیگری چون پایگاه خبری اینترنشنال بیزینس تایمز، روزنامه اورشلیم پست ، خبرگزاری یونایتدپرس و ... پوشش کاملی از این نامه ارائه کردند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

پیام تل آویو به تهران

یدیعوت آحارونوت از انتقال پیام از سوی وزیرخارجه رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.

 

نگرانی از واکنش احتمالی جبهه مقاومت در برابر جوخه های ترور رژیم صهیونیستی در قبال حوادث اخیر که منجر به شهادت شماری از مبارزین حزب الله و یک سردار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد موجب واکنش صهیونیست ها شده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی یدیعوت آحارونوت، آویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل در سفر آتی اش به مسکو پیامی را از طریق این کشور به ایران، سوریه و حزب الله انتقال خواهد داد. به گفته ی این پایگاه اسرائیلی، هدف از این اقدام، رفع نگرانی های پیش آمده عنوان شده است.

سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خبر از وعده ای ویرانگر در پاسخ به اقدام جنایتکارانه صهیونیست ها داده و سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله نیز در پیامی خواستار تهیه پناهگاه برای صهیونیست ها در قبال حملات آتی موشکی این جنبش شده است.

به گفته ی یدیعوت آحارونوت، آویگدور لیبرمن می خواهد به ایران پیام دهد که اسرائیل بدنبال جنگ با این کشور نمی باشد اما در قبال رویدادهای جولان و مرزهای شمالی این رژیم نمی تواند بی تفاوت باشد.

گفتنی است پس از شهادت سردار الله دادی در حملات بالگردهای اسرائیل، مقامات صهیونیستی به گونه ای تلویحی بیان داشته اند که هدف از این حملات صرفا مجاهدان حزب الله بوده و آنها اطلاعی از حضور نیروهای ایرانی در جمع عناصر حزب الله نداشته اند.

در پی حملات فوق، آماده باش نظامی در تمامی مناطق شمال سرزمین های اشغالی برقرار شده و رسانه ها از استقرار سامانه دفاعی گنبد آهنین در مرزهای لبنان خبر داده اند.

رسانه های اسرائیلی از هشدار وزیر دفاع این کشور به سوریه و لبنان در ازای حملاتی احتمالی از سوی این کشورها خبر داده است. موشه یعلون وزیر دفاع اسرائیل در بیانه‌ای اعلام کرده است که تل آویو به دولت‌ها و سازمان‌هایی که در مرز شمالی این کشور حضور دارند هشدار می‌دهد که مسئولیت هر گونه اقدام نظامی از داخل مرز‌هایشان علیه اسرائیل، به عهده آن‌ها خواهد بود. یعلون گفت: «کسانی که که به حاکمیت، سربازان و غیر نظامیان اسرائیل آسیبی برسانند بهای سنگینی پرداخت خواهند کرد

این اولین مرتبه نیست که صهیونیست ها مبادرت به حملاتی پراکنده در سطح خاک سوریه می نمایند. پیشتر و در دو حمله جداگانه، جنگنده های این رژیم مناطقی از خاک سوریه را هدف قرار داده اند. به گفته ی صهیونیست ها، هدف از حملات فوق ممانعت از ارسال موشک از سوی دمشق به بیروت بوده است.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 42 43 44 45 46 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com