نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

برانکو ایوانکوویچ امروز به طور رسمی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد و قراردادش را با این باشگاه در استانبول ترکیه امضا کرد.

برانکو بعد از بازی النصر عربستان هدایت تیم را بر عهده خواهد گرفت و در بازی با النصر روی نیمکت نمی‌نشیند و هدایت تیم فوتبال پرسپولیس در بازی روز چهارشنبه برعهده حسین عبدی خواهد بود.

برانکو رسماً سرمربی پرسپولیس شد

3 دستیار خارجی و 2 دستیار ایرانی در لیست ایوانکوویچ
در همین رابطه و برای اطلاع صحیح علاقه‌مندان تیم فوتبال پرسپولیس از آخرین وضعیت قرارداد برانکو قرار بود برنامه امشب 90 از طریق اسکایپ با نژادفلاح ارتباط برقرار کند اما به دلیل اینکه قائم مقام باشگاه پرسپولیس باید در فرودگاه برای بازگشت به ایران حضور داشته باشد عملاً این امکان میسر نشد اما در صورت فراهم شدن شرایط نژادفلاح در ارتباطی تلفنی با برنامه 90 در خصوص وضعیت قرارداد برانکو با پرسپولیس صحبت خواهد کرد.

همچنین با رفع مشکلات مالیاتی برانکو ایوانکوویچ سرمربی جدید و کروات پرسپولیس بامداد چهارشنبه به تهران خواهد رسید و در این صورت با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار تیم‌های پرسپولیس و النصر در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا را از نزدیک تماشا خواهد کرد.

همچنین گفتنی است، توافق بر سر مبلغ  و مدت‌زمان قرارداد با برانکو انجام شده و طبق قرارداد مربی بدنساز، مربی دروازه‌بانان و یکی از مربیان کادر فنی پرسپولیس خارجی خواهند بود که توسط برانکو به پرسپولیس آورده خواهند شد اما طبق توافقاتی که صورت گرفته دو دستیار ایرانی هم در کادر فنی آینده پرسپولیس حضور خواهند داشت که قرار است نژادفلاح این دو گزینه را به برانکو معرفی کند و پس از صحبت سرمربی جدید پرسپولیس با این دو گزینه رسماً نام دو مربی ایرانی پرسپولیس معرفی شود.  

گفته می شود با موافقت برانکو قرار است از بین علی کریمی، مهدی مهدوی‌کیا و کریم باقری و پس از مذاکره محمدحسین نژادفلاح با آنها دو نفر به عنوان کمک مربی ایرانی این مربی کروات انتخاب شوند.

مدت و مبلغ قرارداد برانکو
 محمدحسین نژادفلاح در گفت‌وگو با بخش خبری شبکه 3 سیما در مورد انتخاب برانکو اظهار داشت: ابتدا باید از زحمات درخشان تشکر کنم و به او خدا قوت بگویم. بعد از استعفای ایشان با برانکو مذاکره کردم. من 3 بامداد به ترکیه آمدم و از صبح جلسات فشرده‌ای را با برانکو داشتیم که در نهایت قرارداد امضا شد. برانکو چهارشنبه به تهران می‌آید ولی هنوز مشخص نیست که در بازی با النصر روی نیمکت می‌نشیند یا نه ولی او قطعا چهارشنبه در تهران است.

وی ادامه داد:‌ از هواداران پرسپولیس می‌خواهم که در بازی با النصر تیم را حمایت کنند و همانطور که هواداران النصر در عربستان این تیم را حمایت کردند هواداران پرسپولیس و فوتبال دوستان هم با حمایت تیم باعث پیروزی شوند.

وی در مورد مدت و مبلغ قرارداد برانکو گفت: مدت قرارداد بازی‌های باقیمانده تا پایان این فصل لیگ و فصل آینده است اما مبلغ قرارداد را نمی‌توانم اعلام کنم زیرا از طرف او این اختیار را ندارم که مبلغ قراردادش را اعلام کنم.

تکلیف مالیات برانکو
قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس در مورد مشکلات مالیاتی برانکو گفت: کل بدهی برانکو 78 میلیون تومان بوده که 160 میلیون تومان جریمه به آن تعلق گرفته این مبلغ مالیاتی را هم فدارسیون باید پرداخت می‌کرده است. البته این اعداد و ارقام در مقایسه با مبلغ قراردادش زیاد نیست. با این حال مقرر شد که بدهی مالیاتی را خود برانکو پرداخت کند و جریمه‌ای که به آن تعلق گرفته را باشگاه پرداخت کند.
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: دو شنبه 17 فروردين 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

ناوهای جنگی، چندین ماه بر روی آب شناور هستند. در دل این کشتی‌های شناور زندگی روزمره جاری است.

افرادی که در این ناوبرهای جنگی شاغل‌اند، زندگی متفاوتی با سایر افراد دارند. این تفاوت به‌دلیل تغییر سبک زندگی آن‌ها در پی شغل‌اشان است؛ چند ماه روی آب و چند ماه روی خشکی.

تصاویر زیر که ناوگروه سی‌و‌سوم نیروی دریایی ارتش را نشان می‌دهد، توسط مهدی مریزاد و در خبرگزاری فارس ثبت شده است. این تصاویر بخشی از زندگی روال و کارهای روزمره افراد در این ناوبرها را به نمایش می‌گذارد. 









































نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 16 فروردين 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

فرارو- لی کوان یو اخیراً در سن 91 سالگی برای همیشه با مردم سنگاپور خداحافظی کرد. دلیل شهرت او تبدیل سنگاپور از یک بندرگاه کوچک به قطب تجارت جهانی است. لی کوان یو خواسته دیگری نیز داشت. حفظ پاکیزگی و رفتار خوب سنگاپوری‌ها برای او در ممنوعیت آدامس خلاصه می‌شد. اما به واقع چه چیزی در آدامس بود که او را تا این اندازه از آدامس متنفر کرده بود؟
 
 روزنامه‌نگاران خارجی برای مدتی پس از اجرای طرح ممنوعیت آدامس در سال 1992 در این باره زیاد صحبت می‌کردند. لی کوان یو مدتی بعد در گفتگو با تام پلیت، نویسنده آمریکایی، شکایت خود را از این مسئله مطرح کرد. 

چرا آدامس در سنگاپور ممنوع شد؟
 
این ممنوعیت همچنان یکی از جنبه‌های متداول زندگی در سنگاپور است. البته قوانین مشابه دیگری نیز وجود دارد. قوانین جدی ضد زباله ریختن، دیوارنوشته (گرافیتی)، آب دهان پرت کردن و تمیز کردن بینی در فضای عمومی و قوانین مرتبط با راه رفتن با بی‌توجهی از وسط خیابان همگی از قوانین متداول کشور سنگاپور است. البته قانون مشابه دیگری نیز وجود دارد. در قانون آمده که کسی حق ندارد در جایی غیر از دستشویی ادرار کند؛ حتی اگر دستشویی عمومی هم باشد، شخص قانونا موظف است که آب‌شویه‌ توالت‌ را بکشد! 
 
سنگاپور زمانی که در سال 1965 استقلال یافت، کشوری کوچک با منابع محدود بود. بنابراین، لی به عنوان اولی رئیس‌جمهور سنگاپور «طرح بقا» را پایه‌ریزی کرد. هدف این برنامه این بود که سنگاپور را به یک «واحه‌ی جهان اولی در منطقه‌ای جهان‌سومی» تبدیل کند. 
 
طولی نکشید که سنگاپور از نظر تمیزی، چمن کوتاه شده و سیستم حمل‌ونقل موثر از کشورهای توسعه‌یافته جلو زد. لی دانش‌آموخته‌ی دانشگاه کمبریج بود و به نظر می‌رسید به دنبال کمال‌گرایی در توسعه سنگاپور است. 
 
چرا آدامس در سنگاپور ممنوع شد؟
 
پلِیت در کتاب «غول‌های آسیا: گفتگو با لی کوان یو» می‌نویسد: «من به عنوان یک مقاله‌نویس سال‌ها سعی کردم پرده از راز معمای آدامس برچینم. اما یک نکته را به خوبی درک کردم. در سنگاپور همه تمایل دارند که به این قانون پایبند باشند. زیرا مقامات سنگاپوری بر این باورند که خدشه‌دار شدن این قانون، یورشی به اشتياقِ‌ به تکامل سنگاپور است. در واقع، این کار بر خلاف اندیشه‌های آرمان‌شهرِ سنگاپور است. برچیدن این قانون کارهای پیشین را خراب می‌کرد. این عادت بد که در دوران قدیم سنگاپور رایج بوده از نظر لی کوان یو و تیمش، مانع پیشرفت سنگاپور بوده است. مسیر حرکت به آرمان‌شهر نیز مشخص بود: ممنوعیت آدامس.» 
 
زمان اجرای قانون ممنوعیت آدامس، ریاست جمهوری لی کوان یو 31 ساله شده بود. او در آن زمان دیگر وارد اداره‌ سیاسی «وزیر ارشد» که یک نهاد قدرتمند پشت پرده در سنگاپور است، شده بود. 
 
او در سال 2000 در مصاحبه‌ای گفته بود: «ما را کشوری بی‌اهمیت تصور می‌کردند. اما نتیجه کار این‌گونه شد که الان با ما بهتر رفتار می‌کنند. اوضاع کشور ما نسبت به 30 سال پیش بسیار بهتر شده است.» 
 
در آن دوران، لی به دنبال خلاقیت بود. تعداد آدامس‌هایی که در پیاده‌روها افتاده بودند و به کفش‌ها می‌چسبید کم نبود. دِی پیشنهاد داد که خلاقیت از همین مسئله آغاز شود. 
 
حالت صورت لی به نشانه نارضایتی تغییر کرد. 
 
لی پاسخ داد: «من چسباندن آدامس بر درهای قطارهای مترو برای جلوگیری از باز شدن درها را خلاقیت نمی‌دانم. من این کار را نوعی بدسگالي‌ و شرارت می‌دانم. اگر نمی‌توانی فکر کنی چون آدامس نمی‌جوی، پس بهتر است موز را امتحان کنی!» 
 
پلیت می‌گوید که لی معتقد بود که برای هر مشکل اجتماعی، یک راه‌حل وجود دارد. آدامس‌های انداخته شده در پیاده‌روها یا آدامس‌های چسبانده شده به درهای قطارهای سریع‌السیر از نظر لی مستثنا نبودند. پلیت می‌گوید: «لی درست همانی است که من یک آرمان‌گرای عمل‌گرا می‌نامم. او یک روز صبح بیدار شد و گفت: امروز باید چه کاری انجام دهم تا روز بهتری داشته باشم؟» 
 
چرا آدامس در سنگاپور ممنوع شد؟
 
به هر حال، «مصرف آدامس» امروزه از نظر قانونی مشکلی ندارد. هر کس می‌تواند برای مصرف شخصی خود، مقدار محدودی را به داخل کشور بیاورد. در نتیجه توافق تجارت آزاد آمریکا و سنگاپور، به داروسازان و دندان‌پزشکان از سال 2004 اجازه داده شد تا آدامس «درمانی» را همراه با نسخه پزشکی به مشتریان بفروشند. این قانون شامل آدامس استاندارد بدون قند است. 
 
با این حال، اگر آدامس را به عنوان زباله از دهان به بیرون پرتاب کنید، جریمه‌ای سنگین در انتظار شما خواهد بود. 
 
یوجین تان استادیار حقوق دانشگاه مدیریت سنگاپور می‌گوید: «ما راجع به این قوانین جک می‌سازیم. ما سنگاپوری‌ها از کشورمان به عنوان یک شهر خوب یاد می‎کنیم، و همیشه از جریمه‌هایی که برای رفتارهای نامناسب اجتماعی وجود دارد حرف می‌زنیم. علی‌رغم تغییرات قانونی در سال 2004، هنوز هم اگر کسی در سنگاپور آدامس در دهانش باشد به سختی تحت فشار قرار خواهد گرفت. پیاده‌رو بدون جای آدامس، خیلی زیباتر است.» 
 
چرا آدامس در سنگاپور ممنوع شد؟
 
پِی یی یو دانشجوی سنگاپوری در لندن است که از ممنوعیت آدامس در سنگاپور استقبال می‌کند: «زمانی که در انگلستان در کلاس یا سالن کنفرانس هستم، به مراتب برایم پیش آمده که یک آدامس تازه یا مانده به لباس یا دست و کفشم بچسبد. در سنگاپور، ما کشوری تمیز داریم. از لی متشکریم.» 
 
پلیت خودش نیز بارها به سنگاپور سفر کرده است و هیچ مشکلی با این قوانین نداشته است، گرچه به قول او، همسرش که دانش‌آموخته‌ی دانشگاه برکلی است وسوسه شده که بر روی چمن‌ها راه برود. او می‌گوید: «سنگاپور خیلی تمیز و بیش از حد گران است و بیش از حد نیز پلیس دارد. تفاوت چندانی هم با شهر محل زندگی در کالیفرنیا یعنی بِورلی هیلز ندارد.» 
 
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 16 فروردين 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رهبر انقلاب: دلواپس بودن جرم نیست/چک سفید امضا به کسی نمی دهم

مهمترین محور‌های سخنرانی مقام معظم رهبری به‌شرح ذیل است: 

بزرگترین امر به معروف ایجاد نظام اسلامی، حفظ نظام اسلامی و حفظ عزت و آبروی ملت ایران است.
بزرگترین منکر کمک به دشمنان، تضعیف نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ اسلامی و تضعیف اقتصاد و علم و فناوری است.

دولت‌ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت قرار گیرند حتی از سوی کسانی که به آن رأی ندادند.
مسئولان منتقدان را تحقیر و اهانت نکنند، تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است.
دلواپس‌بودن جرم نیست اما نباید به‌معنای متهم‌کردن و نادیده‌گرفتن زحمات و خدمات باشد.
دولت و طرفداران دولت به کسانی که ابراز دلواپسی می‌کنند، اهانت نکنند.

از همه دولت‌ها حمایت کردم، از این دولت هم حمایت می‌کنم البته چک سفیدامضا هم به کسی نمی‌دهم.
یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های کشور امروز مسئله اقتصاد ملی است.

دشمن با فشار اقتصاد می‌خواهد مردم را در مقابل دولت و نظام قرار دهد و امنیت بی‌نظیر کشور را به‌دست مردم از بین ببرد.

این نگاه که سیاست خارجی را تغییر دهیم، با مستکبر کنار بیاییم و تحمیل را بپذیریم تا اقتصاد رونق پیدا کند، کاملاً عقیم و بی‌فایده است.

تحریم، تنها ابزار دشمن برای مقابله با ملت ایران است.

نهضت کاهش خام‌فروشی یکی از کارهای لازم است.

مردم محصولات داخلی را مصرف و از اسراف و زیاده‌روی پرهیز کنند.

آمریکا به مذاکرات بسیار احتیاج دارد؛ اختلافاتی که بین آمریکایی‌ها است به‌معنای عدم نیاز به مذاکرات نیست.

اینکه رئیس جمهور آمریکا می‌گوید در ایران کسانی با حل مسئله هسته‌ای موافقت ندارند، دروغ است.
مذاکره با آمریکا تنها در مسئله هسته‌ای است ولاغیر. در مسائل منطقه‌ای، داخلی و تسلیحات با آن‌ها مطلقاً مذاکره و صحبتی نداریم.

رفع تحریم‌ها جزو موضوع مذاکره است نه نتیجه مذاکرات.

تهدید به تحریم بیشتر و تحرک نظامی ملت ایران را نمی‌ترساند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 1 فروردين 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دید و بازدید نوروز, استاتوس طنز عید دیدنی

 

سال باستانی 1394 بر تمام ایرانیان مبارک :پروردگارا در این سال جدید به خواب عزیزانمان آرامش ، به بیداریشان آسایش ، به زندگیشان عافیت ، به مهرشان وفا ، به عمرشان عزت ، به رزقشان برکت ، به وجودشان صحت عطا فرما، آمین یا رب العالمین 

 

 

 

 

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 1 فروردين 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رئیس‌جمهوری آمریکا در یک مصاحبه اعتراف کرد داعش حاصل حمله کشورش به عراق در سال ۲۰۰۳ است.

به گزارش فارس، پایگاه خبری «وایس» ویدئوی کامل مصاحبه با «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری آمریکا را که بخش‌هایی از آن روز شنبه منتشر شده بود روی وب‌سایت خود قرار داد.

پیش از این بخش‌هایی از این مصاحبه منتشر شده بود که در آن آقای اوباما خطاب به ۴۷ سناتوری که با امضای نامه‌ای به ایران درباره توافق هسته‌ای هشدار داده بودند، گفته بود: «به جای آنها شرمنده‌ام.» اوباما در ادامه افزود: «چون این روشی نیست که آمریکا با آن وارد داد و ستد می‌شود.»

رئیس‌جمهور آمریکا گفت این کاملاً قانونی است که نمایندگان امضاکننده آن نامه در سنا سخت‌ترین سوالات را درباره نحوه تضمین عدم دست‌یابی ایران به بمب بپرسند یا درباره روشهای مذاکراه با ایران و یا تحریم‌ها بپرسند. اوباما افزود او برای هر یک از این سوالات پاسخ دارد چون متعهد شده که ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و او آماده به کارگیری تمامی گزینه‌ها برای اطمینان از عدم دست‌یابی ایران به این سلاح‌ها است، اما بهترین گزینه، گزینه دیپلماتیک برای نیل به این هدف است.

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که اگر دو طرف به توافقی دست یابند به این دلیل است که او می‌تواند موضوع عدم دست‌یابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای را مورد راستی‌آزمایی قرار دهد و جامعه بین‌الملل به این فرایند راستی‌آزمایی کمک خواهد کرد.

باراک اوباما گفت: «ما می‌توانیم این مباحثات را داشته باشیم»؛ و در ادامه با لحنی تمسخرآمیز گفت اما اینکه آنها مستقیماً رهبر عالی ایران را خطاب قرار دهند و «بحث اساسی آنها با او این باشد که با رئیس‌جمهور ما توافق نکنید، چون شما نمی‌توانید به او اعتماد کنید که به آن پایدار بماند، اتفاقی تقریباً بی‌سابقه است. اگر نگاهی به تاریخ بیندازیم تا نمونه‌ای برای آن پیدا کنیم، نمی‌توانیم مورد مشابهی پیدا کنیم.»

رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه ادعاهای پیشین خود را تکرار کرد و گفت نمایندگان جمهوری‌خواه با کسانی که به گفته وی «تندروها در ایران» هستند در صف مشترکی قرار گرفته‌اند، چون آنها هم به دنبال حل و فصل دیپلماتیک این موضوع نیستند.

وی رویکرد جمهوری‌خواهان را برای کشور آمریکا مضر خواند و گفت این موضوع برای کشور سازنده نیست.

باراک اوباما در ادامه به موضوع گروه تروریستی داعش پرداخت و در پاسخ به این سوال که این گروه چگونه به این سرعت توانست «محبوبیت» به دست بیاورد و پیکارجویان غربی را جذب کند، گفت: «داعش حاصل مستقیم بزرگ‌تر شدن القاعده در عراق است که به دلیل حمله ما (به عراق در سال ۲۰۰۳) رشد پیدا کرد؛ این یکی از نمونه‌های تبعات ناخواسته (جنگ) است و به همین خاطر است که ما باید به طور کلی قبل از شلیک کردن، ابتدا نشانه بگیریم.»
 
 
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 26 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، و اشاره ایشان به نامه سناتورهای آمریکایی، بازتاب گسترده ای در رسانه های انگلیسی زبان داشته است.

 روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی (USAToday)، در خبری تحت عنوان "رهبر ایران به شدت از نامه جمهوری خواهان انتقاد کرد" نوشت: «رهبر ایران که حرف آخر را در مذاکرات هسته ای می زند، در نخستین واکنش به نامه سناتورهای آمریکایی اظهار داشت: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟ آیت الله خامنه ای افزود: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.»

 خبرگزاری رویترز (Reuters)، نیز در خبری تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای نامه جمهوری خواهان به ایران را محکوم کرد"، به انعکاس بیانات مقام معظم رهبری پرداخت.

 روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز (NYtimes)، نیز در این باره نوشت: «نکته شگفت آور این است که به نظر می رسد آیت الله خامنه ای با وجود تهدید جمهوری خواهان، همچنان از مذاکرات هسته ای حمایت می کند؛ آیت الله خامنه ای که اغلب نسبت به نیت و صداقت آمریکایی ها درمذاکرات ابراز شک و تردید می کرد، روز سه شنبه از تیم مذاکره کننده ایرانی حمایت کرد.»

 

پایگاه اطلاع رسانی شبکه سی ان ان (CNN)، نیز به این خبر پرداخته و نوشت: «رهبر ایران، قدرت های جهانی را به حیله گری در توافق هسته ای متهم کرد.»

 

 روزنامه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz)، در خبری با عنوان "[آیت الله] خامنه ای: نامه جمهوری خواهان، نشان از فروپاشی آمریکا دارد."، و روزنامه صهیونیستی آروتز شوا (Arutz Sheva)، تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای گفت آمریکا از پشت خنجر می کشد"، به این موضوع پرداختند.

  

پایگاه "راشاتودی" روسیه، "دیلی استار" لبنان، "دویچه وله" آلمان، "العربیه" امارات، واشنگتن پست، پولیتیکو، وال استریت ژورنال و ... آمریکا، و دیگر رسانه های جهانی نیز با عناوین مختلف به انعکاس اظهارات مقام معظم رهبری پرداختند.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 22 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، و اشاره ایشان به نامه سناتورهای آمریکایی، بازتاب گسترده ای در رسانه های انگلیسی زبان داشته است.

 روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی (USAToday)، در خبری تحت عنوان "رهبر ایران به شدت از نامه جمهوری خواهان انتقاد کرد" نوشت: «رهبر ایران که حرف آخر را در مذاکرات هسته ای می زند، در نخستین واکنش به نامه سناتورهای آمریکایی اظهار داشت: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟ آیت الله خامنه ای افزود: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.»

 خبرگزاری رویترز (Reuters)، نیز در خبری تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای نامه جمهوری خواهان به ایران را محکوم کرد"، به انعکاس بیانات مقام معظم رهبری پرداخت.

 روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز (NYtimes)، نیز در این باره نوشت: «نکته شگفت آور این است که به نظر می رسد آیت الله خامنه ای با وجود تهدید جمهوری خواهان، همچنان از مذاکرات هسته ای حمایت می کند؛ آیت الله خامنه ای که اغلب نسبت به نیت و صداقت آمریکایی ها درمذاکرات ابراز شک و تردید می کرد، روز سه شنبه از تیم مذاکره کننده ایرانی حمایت کرد.»

 

پایگاه اطلاع رسانی شبکه سی ان ان (CNN)، نیز به این خبر پرداخته و نوشت: «رهبر ایران، قدرت های جهانی را به حیله گری در توافق هسته ای متهم کرد.»

 

 روزنامه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz)، در خبری با عنوان "[آیت الله] خامنه ای: نامه جمهوری خواهان، نشان از فروپاشی آمریکا دارد."، و روزنامه صهیونیستی آروتز شوا (Arutz Sheva)، تحت عنوان "[آیت الله] خامنه ای گفت آمریکا از پشت خنجر می کشد"، به این موضوع پرداختند.

  

پایگاه "راشاتودی" روسیه، "دیلی استار" لبنان، "دویچه وله" آلمان، "العربیه" امارات، واشنگتن پست، پولیتیکو، وال استریت ژورنال و ... آمریکا، و دیگر رسانه های جهانی نیز با عناوین مختلف به انعکاس اظهارات مقام معظم رهبری پرداختند.

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 22 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

معدود کشورهایی در جهان از توانایی ساخت تجهیزات دریایی برخوردار هستند اما جمهوری اسلامی ایران، پتانسیل خوبی را در ساخت تجهیزات دریایی به دست آورده و قطعاً حرکت و نگاه جمهوری اسلامی به آینده است .

 المدمرة دماوند

 

الحاق ناوشکن دماوند، انقلاب بزرگی در عرصه حضور ایران در دریای خزر و نشان از اقتدار و صلابت نیروی دریایی جمهوری اسلامی نظامی ایران است. این ناوشکن از جدیدترین تجهیزات ناوبری و سیستم های  پیچیده دفاعی برخوردار است و نشان داد که نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران بدون نیاز به کشورهای فرا منطقه ای، قادر به برقراری امنیت در خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان است.

خط تولید ناوشکن از اواخر سال 85 در صنایع دریایی شهید تمجیدی راه اندازی و سازه این ناوشکن سال 91 تکمیل و به آب انداخته شد. این ناوشکن با حدود 100 متر طول و بیش از یک هزار و 300 تن وزن، همان نمونه پیشرفته تر ناوشکن جماران است؛ این ناوشکن نسبت به نمونه مشابه یعنی ناوشکن جماران، دارای طول بیشتر، وزن کمتر و قابلیت های فزون تری در حوزه تجهیزات و تسلیحات، حمل نفرات و قدرت مانور و چالاکی بالاتری است.
این شناور با قابلیت تدافع، تهاجم و رهگیری همزمان اهداف هوایی، سطحی و زیرسطحی، مسلح به سامانه موشکی کروز دریایی، اژدرافکن، سامانه های توپ 40 و 76 میلیمتری، سامانه های پردازش راداری، رادارهای  تاکتیکی سطحی و هوایی و مجهز به سامانه جامع مدیریت نبرد و جنگ الکترونیک بوده و مانند جماران 1 قابلیت حمل بالگرد را دارد.
به کارگیری رادار کنترل آتش با قابلیت ردیابی جنگنده ها و موشک های کروز، به کارگیری سامانه پایش و سیستم رانش با توان بالا جهت تأمین سرعت بهینه شناور از توانمندی های این شناور است.
بومی سازی تجهیزاتی مانند رادار هوایی، دستگاه کاشف زیر دریایی به وسیله امواج صوتی (سونار) فعال و غیرفعال، رادار کنترل آتش، سامانه های مخابرات داخلی و غیره از دیگر ویژگی های ناوشکن دماوند اعلام شده که مجموعه این تجهیزات به صورت بومی در سازمان های تابعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده است. طبق اعلام مقام های نظامی کشورمان، هزینه ساخت این موج شکن، یک چهارم قیمت مشابه خارجی آن است.
بر اساس اعلام مقام های مسؤول، این ناوشکن از نظر طراحی و ساخت کاملا بومی بوده و با همکاری نزدیک حدود 400 دانشگاه، مرکز تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی در داخل ساخته شده و از جدیدترین تجهیزات ناوبری و سیستم های پیچیده دفاعی و رهگیری برخوردار است.

با آماده شدن این ناوشکن، دریادلان ناوگان شمال نیروی دریایی جمهوری اسلامی در خزر به شناوری به عظمت و قدرت و پایداری دماوند مجهز شده اند تا نمادی بر سربلندی هرچه بیشتر ارتش ایران باشد.دریای خزر از جنوب به ایران، از شمال به روسیه، از غرب به روسیه و جمهوری آذربایجان و از شرق به جمهوری های  ترکمنستان و قزاقستان محدود می شود.
خزر یک هزار و 200 کیلومتر طول و بین 220 تا 550 کیلومتر پهنا و شش هزار و 500 کیلومتر محیط دارد که 657 کیلومتر آن جزو سواحل ایران، 820 کیلومتر سواحل جمهوری آذربایجان، یک هزار و 476 کیلومتر سواحل روسیه، یک هزار و 647 کیلومتر سواحل  ترکمنستان و یک هزار و 900 کیلومتر سواحل قزاقستان است.
دریای خزر قرار است مسیر ترانزیت شمال اروپا و آسیا با جنوب قرار گرفته و یکی از مسیرهای کریدور شمال -جنوب باشد. این دریاچه هم چنین از طریق رود ولگا و کانال ولگا - دن به آبهای آزاد متصل شده است.
پژوهش ها نشان می دهد حجم ذخایر تخمین زده شده نفتی در دریای خزر حدوداً برابر با 50 میلیارد بشکه و ذخایر گاز طبیعی تأیید شده هم برابر با 257 هزار میلیارد فوت مکعب بوده است که این ارقام چهار درصد از ذخایر گاز و نفت دنیا را تشکیل می دهد.
پیش بینی می شود با ادامه فعالیت های اکتشافی، ظرفیت بهره برداری نفت این منطقه 184 میلیارد بشکه و ظرفیت برداشت گاز از آن هم 293 هزار میلیارد فوت مکعب افزوده شود. هم چنین 90 درصد خاویار جهان از این دریا صید می شود. سواحل دریای خزر در ایران نیز در حوزه سرزمینی استان های گلستان، گیلان و مازندران قرار گرفته است.

 ویژگی های ناوشکن دماوند 
ناوشکن دماوند دارای ویژگی های اساسی در مقایسه با جماران یک است، نخستین ویژگی آن است که این ناوشکن از نظر ساختار، دارای سازه ای متفاوت بوده به صورتی که از آخرین فناوری محاسبات و قدرت ساخت و سازه برخوردار است.
دومین ویژگی، سرعت و قدرت تحرک و مانورپذیری ناوشکن جماران 2 است، این ناوشکن به خاطر مکانیزم و مشخصات فنی در سامانه رانش، دارای سرعت و قدرت مانور بیشتر است.
ویژگی سوم آن است که این ناوشکن به فناوری روز مجهز و تمام سیستم های آن دیجیتالی است و سیستم دفاع و مراقبت از خود را با توجه به سیستم های راداری پیشرفته داراست که در نوع خود بی نظیر است، به صورتی که دارای  پایداری، برد و قدرت کشف و شناسایی اهداف بالاتر است.
ویژگی چهارم مجهز شدن آن به سامانه مدیریت نبرد است، در اتاق عملیات این شناور کل منطقه از زیر سطح و اعماق دریا، در آسمان حوزه مأموریت و محیط سطح آب، شعاع عملیاتی آن قابل مشاهده است؛ این سیستم نرم افزاری و سخت افزاری کاملاً پیشرفته به سیستم فرماندهی ناو کمک می کند تا بتواند اهداف مشخصی را شناسایی و در مواردی که نیاز باشد از آن استفاده کند، سیستم سلاح و مراقبت دیدبانی به صورت تجمیعی نمایش داده می شود و به فرمانده کمک می کند تا بتواند بهترین تصمیم را برای اقدام در آن واحد اتخاذ کند.
پنجمین ویژگی هم، بومی و به روز بودن اکثر سامانه های سلاح، ناوبری، مخابراتی و سیستم های دیدبانی و مراقبتی  این شناور است.
مقام معظم رهبری در بهمن ماه 89 که ناوشکن جماران 1 به آب انداخته شد، فرمودند: «ان شاءالله جماران 2 و 3 و 4 بهتر و با کیفیت تر خواهند بود و زودتر به آب انداخته خواهند شد».
این ناوشکن از تجهیزات و قابلیت های افزون تری نسبت به جماران برخوردار بوده و در رده ناوشکن (ناومحافظ) طبقه بندی شده و قابلیت درگیری با اهداف سطحی، زیرسطحی و هوایی را با سامانه های توپخانه ای، موشک ها و اژدر داشته و توانایی پذیرش بالگرد را در عرشه اصلی خود دارد.
یکی از مهم ترین تجهیزات نصب شده روی این ناوشکن، رادار عصر است. رادار عصر، نخستین رادار سه بُعدی آرایه فازی ایران است، این  رادار قادر است اهداف را تا شعاع 200 کیلومتری کشف کند. از مهم ترین ویژگی های این  رادار، قابلیت کشف و رهگیری اهداف هوایی و سطحی، توانایی رهگیری 100 هدف به صورت همزمان و مقابله با جنگ الکترونیک است.
این  رادار که توسط متخصصان کشورمان و به صورت کاملاً بومی تولید شده است، پیشتر و در سال 92 رسماً رونمایی  شده بود. نصب این  رادار روی ناوشکن دماوند، یکی از ویژگی های منحصر به فرد دماوند است.
ناوشکن دماوند توسط کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و با همکاری حدود 700 دانشگاه، مرکز تحقیقاتی و تولید کنندگان و صنایع ایرانی ساخته شده است، نمونه نخست این کلاس از ناوشکن در جنوب ایران با عنوان ناوشکن جماران به ناوگان آب های نیلگون خلیج فارس پیوسته است.
افزوده شدن این ناو قدرتمند با به روزترین سامانه های بومی به سه ناوچه رده پیکان در ناوگان شمال نیروی دریایی  ارتش جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار مهمی در ارتقای توان رزمی و البته بازدارندگی چندمنظوره این نیرو در آبهای بزرگترین دریاچه جهان دارد.
معدود کشورهایی در جهان از توانایی ساخت تجهیزات دریایی برخوردار هستند اما جمهوری اسلامی ایران، پتانسیل خوبی را در ساخت تجهیزات دریایی به دست آورده و قطعاً حرکت و نگاه جمهوری اسلامی به آینده است و در آینده دستاوردهای ارزشمند دیگری نیز رونمایی می شود.

 موشک سومار، افتخاری دیگر

سامانه موشکی کروز برد بلند زمینی سومار به همت متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع طراحی  و ساخته شده است.طراحی و ساخت این سلاح که از فناوری های پیچیده و نوین در حوزه های ناوبری، پیش رانش و سازه برخوردار است، گامی بلند در ارتقاء توان دفاعی و قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود. این موشک ها توانایی انهدام طیف متنوعی از اهداف را دارد و با توجه به قابلیت های تاکتیک پذیری بالا، ماندگاری طولانی در صحنه نبرد و رادارگریزی می تواند در هر شرایطی اهداف موردنظر را منهدم کند.

بدون تردید این دستاوردهای مهم که ناشی از رویکرد تحقیق، نوآوری، توسعه و تولید بر مبنای نیاز نیروهای مسلح صورت گرفته است، ضمن توانمندسازی نیروهای مسلح، گام مؤثری برای افزایش قدرت دفاعی و بازدارندگی مؤثر محسوب می شود. جمهوری اسلامی ایران به حکم عقل و منطق، روزبه روز به توان دفاعی برای تأمین امنیت ملی و دفاع از منابع ملی خود می افزاید و در این مسیر از کسی اجازه نمی گیرد.

رونمایی از موشک کروز زمینی «سومار» بازتاب گسترده ای در رسانه های بین المللی داشت.در همین رابطه، شبکه خبری راشاتودی با اشاره به قابلیت های این موشک، نوشته است که رونمایی از سومار، «موجب واکنش هراسان اسرائیل که در مجاورت» ایران قرار دارد، شد.پایگاه اینترنتی شبکه راشاتودی نوشته است که رونمایی از این موشک «رسانه های اسرائیلی را برانگیخت»، که گزارش کردند تهران برای اولین بار علنا از چنین سلاحی رونمایی کرد.
راشاتودی می افزاید: جمهوری اسلامی ایران که به دنبال تقویت توان بخش دفاعی خود است، در سال های اخیر، به صورت مداوم تسلیحات پیشرفته جدیدی را آزمایش کرده است.
این شبکه با اشاره به برخی از موارد آزمایش های تسلیحاتی ایران، ازجمله مهندسی معکوس پهپاد آمریکایی، نوشته است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، زرادخانه پیشرفته ای از موشک در اختیار دارد که برد آن ها به اسرائیل و پایگاه های نظامی ایالات متحده در خاورمیانه می رسد.
آنطور که نیروی هوایی ایران ماه گذشته اعلام کرد، تهران هم چنین قصد دارد میزان تولید پهپادهای خود را نیز افزایش دهد.
روزنامه صهیونیستی  هاآرتص، رونمایی از این موشک را غیرمعمول خوانده و نوشته است که سومار، «بسیار شبیه» خا-55 با برد 2500 کیلومتر است. این امر ایرانی ها را قادر می سازد تا اهدافی نه فقط در خاورمیانه، بلکه در شرق و جنوب اروپا را هدف قرار دهند. پیش از این هم گزارش هایی از تلاش ایرانی ها برای ساخت موشک های کروز منتشر شده بود، اما این اولین بار است که آن ها علنا از چنین سلاحی رونمایی می کنند.
در بخش دیگری از گزارش  هاآرتص آمده است: موشکی که در تهران از آن رونمایی شد، از لحاظ ظاهری مشابه خا-55 است و روی آن بوستری تعبیه شده که آن را قادر می سازد تا از روی دریا یا خشکی شلیک شود. از آنجا که نمونه اصلی روسی این موشک ها، از روی بمب افکن شلیک می شوند، نیازی به بوستر علاوه بر موتور جت ندارند.
تال اینبار رئیس مرکز فضا و پهپاد مؤسسه مطالعات راهبردی هوا و فضا فیشر هرتزلیا با بیان این که زمان رونمایی از این موشک «بسیار غافلگیرکننده» است، به  هاآرتص گفته است که این موشک می تواند بخش های بزرگی از اروپا را زیر برد خود داشته باشد.
وی هم چنین گفت: ایران سال هاست که در حال توسعه سری موشک های شهاب است. برای آن ها معقول است که همزمان موشک های کروز را هم توسعه دهند. اینبار افزود: مخفی کردن موشک های کروز ساده تر است. آن ها کوچکتر هستند، قابلیت حمل بیشتری دارند و می توان آن ها را از زمین، زیردریایی، بمب افکن و حتی کشتی های  تجاری تغییر کاربری داده شده، شلیک کرد.
هاآرتص در ادامه نوشته است: موشک های کروز در سرعت کمتر از صوت حرکت می کنند، همین امر زدن آن ها را ساده تر می کند، اما از آنجا که اندازه آن ها نسبتا کوچک است و می توانند در ارتفاع پائین حرکت کنند، شناسایی آن ها دشوار است.
خبرگزاری ریانووستی روسیه هم، با انتشار خبر پرده برداری از این موشک به دستاوردهای نظامی سال های  اخیر ایران اشاره کرده و نوشته است که تهران اکنون در تولید تجهیزات دفاعی مورد نیاز، خودکفا شده است.
این خبرگزاری روسی، در این رابطه نوشته است: جمهوری اسلامی از نمونه ای کاملا بومی از موشک های کروز برد بلند را رونمایی کرد. نووستی با اشاره به قابلیت های اعلام شده برای موشک سومار، نوشته است: در سال های اخیر، ایران دستاوردهای بزرگی در حوزه دفاعی داشته و در تولید تجهیزات و سامانه های نظامی مورد نیاز، به خودکفایی رسیده است.

 

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 22 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

میز مذاکرات هسته ای ؛ 7 نفر در برابر 50 برابر/عکسعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای دو عکس در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده که بر اساس آن تیم هفت نفره ایران در برابر 50 نفر از کارشناسان گروه 1+5 در حال مذاکره در مونتروی سوئیس هستند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 16 اسفند 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 40 41 42 43 44 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com